Aatto on  odotuksen aikaa. Mitä lie odotan tänään, sitä en oikein tiedä itsekään.

Eilinen oli äksöniä. Olin yön yli mumminvirkaa tekemässä kun tyttäreni oli työmatkalla pääkaupungissa. Koira ulos, aamiainen lapsille , lehden luku ja kauppareissu. Lapset tilasivat pullaa, leivoin viitisen kymmentä pikkupullaa ja iltapäivällä sitten vuorossa ikäihmisen auttamista, käytin yli yhdeksän kymppistä ystävätärtä lääkärissä lähi kaupungissa.

Kirjoitin viestin nettituttavalle, lähetin rannikon räntäsateeseen auringon paistetta. Tänään sitten heräsin lumituiskuun - ei mitään havaintoa auringosta. No- hyvä antaa vähästäänkin, viikonlopulla on saatettava päätökseen monen viikon työprojekti ja aurinkoinen ilma voisi hidastaa muutenkin nihkeää intoa. 

Illalla sitten neuloin muutaman mallikerran shaaliin joka on ollut luvattoman kauan keskeneräisenä, tavoitteena on saada valmiiksi näinä päivinä http://www.ihanitse.com/viewtopic.php?t=5691 

Materiaalina minulla on Crignascon Merinosilk ja väri karpalon punainen.Tämän työn jälkeen täytyy miettiä uutta neuleprojektia, jotakin aivan uutta ja innostavaa. Laukku? Hattu?Hame? Mekko? Liikaa vaihtoehtoja.