Tänään on ollut runsaasti muutoksia alkuperäiseen päiväohjelmaan.

Tytär soitti, pitäisi viedä päivystykseen, vaikutt kovin kipeältä. Seuraavaksi tuli hiljainen mies lounaalle ja sai sanotuksi että kaupungissa pitäisi käydä asioilla.

Siis menox, ensin tyttö terveyskeskukseen ja sitten kohti kaupunkia. Siellä meni aikaa yli suunnitellun, kun toisessa firmassa tavarat ei olleetkaan valmiina. Piti palata keskustaan kahville. Tytöltä tuli viesti: tipassa ja kova kipulääkitys.

Lankalähetyskin tuli. Sama mallisto tästä langasta pitäisi vääntää, tiheys näyttää oleven lähes sama joten voin neuloa tästä toisen koon. Tämä helpottaa kirjoittamista. Sen verran aloitin neulomista että totesin olevan helppoa ja nopeaa neulottavaa.

Ahaa, uusi tekstiviesti: tytär on joutunut keskussairaalaan. Se on sitten muutaman päivän reissu ja nuoriso tullee meille pyhiksi. Sittenhän on talo täynnä.

Millä ihmeen ajalla siivoan tämän huushollin ennen pääsiäistä? Villakoirat jo iloisesti kurkistelevat sohvan ja lipaston alta. Olohuone näyttää kuin siellä olisi ensin ollut pommiattentaatti ja heti perään pyyhkäissyt yli reipas taifuuni.

Toinen sohva on ääriään myöten lastattu: kirjoja, lehtiä, lankoja pussukoissa ja ilman, jalkapallojoukkueellinen keskeneräisiä neuleita ja uusia pitää vimmalla aloittaa ja saada valmiiksi viikon sisällä. Lattialla sohvan vieressä on lisää lankapussukoita ja tänään tullut laatikollinen lymyilee puoliksi sohvan alla ja koettaa tehdä tuttavuutta villakoirien kanssa.

Pyhien ruokalistat on laatimatta ja jääkaapista minua reippaasti tervehti valo ja samalla paljasti vajaan kennon kananmunia, juustoa ja hieman leikkeleitä, lisäksi näkyi olevan tölkki tuoremehua ja pari jugurttia.

Huomenna olen lisäksi luvannut mennä somistamaan kultakaupan näyteikkunat.

Italian vaaleissa  Berlusconi näyttää pitävän pintansa Prodin rinnalla. Eipä näytä sielläkään juuri olevan toivoa uudesta ja paremmasta politiikasta.

Nyt taitaisi olla viisainta painua sänkyyn, huomisetsta näyttää tulevan työntäyteinen.