111982.jpg

Tässäpä tämä uusi upea postilaatikkorivi on esittelyssä. Eiköe olekin hieno? Talkoopäivänä töistä tultuani osallistuin kisaan järjestämällä hedelmäsalaatti ja jäätelötarjoilun keskelle katua tämän työmaan viereen. Päivä oli lämmin ja työmiehet mielissään lyhyestä jäätelötauosta.

Sunnuntaina lastattiin se äitienpäivälahja ja onneksi ja ihmeekseni se tuli täyteen ilman minun romujani! Mitenkähän tästä sitten edetään, hankintoja on tullut tehtyä ja tilan puute vaivaa edelleen. Maanantaina tarjottiin lastia jäteasemalle, osa kuormasta piti tuoda vielä takaisin kun meillä ei ollut työkaluja mukana ja vanhoista ovista täytyy poistaa helat, saranat ja yms metalliosat ennen kuin ne kelpaavat asemalle. Sitä en voinut tietää, aikaisemmin remonttijäte on laitettu kaikkineen lavalle ilman kummempaa lajittelua. Nyt sitten ollaan taas vähän viisaampia.

Tiistaina ilmestyi Kotiliesi ja siinä ovat neulemallini.

111992.jpg

Tässä mekko vaaleanpunaisena, näyttää aivan erilaiselta kuin valkoinen tai sininen. Tämä väri on kuin ruusunen ja toiset ovat tietenkin merimieslookia. Ohjeiden työvaihekuvat ovat täällä

http://www.ihanitse.com/web/?Ohjeita:Artedaamit

Muut juhannusviikon päivät hurahtivat rippijuhlien suunnittelussa ja astioiden ja muun tarpeiston siirrossa. Kuopus tuli perjantaiaamuna junalla länsirannikolta juhliin ja viipyi maanantai-iltaan saakka.

Piha kukoistaa kauneimmillaan, kaikki muut kukat viihtyvät hoidossani, ainoastaan malvikit näyttävät lakastuvan.

111983.jpg

Kosmoskukat ja orvokit viihtyvät hyvin yhdessä ja kukkivat kuin kilpaa.

Sunnuntaina sitten rippijuhlissa koko suku koolla ja lisäksi puolitusinaa kummeja. Myöhään lauanti-iltana leivoin juhlittavan toivomat pienen pienet riisipiirakat,  120 kpl,  ja uunipellilisen toscaleivoksia. Juhlaväkeä oli runsaat kolmekymmentä, tarjottavat menivät kehujen kera ja kaikkea oli riittävästi ja sopivasti. Vieraiden lähdettyä istuimme pöydän ääreen ja joimme vielä kahvit ja samalla lopetimme kakun ja piirakat. Juhliin kaikki olivat pukeutuneet parhaimpiinsa ja kaivaneet kassakaapeista kauneimmat korunsa päivän kunniaksi. Näitä kisoja joissa voi huoletta kantaa korujaan on nykyään aivan liian harvoin.

Olen hieman ahkeroinut neulepuikkojen kanssa ja valmiiksi on tullut tusinan verran myssyjä. Kotilieden kuvasta ei oikein saanut käsitystä myssyn ideasta. Tältä myssy oikeasti näyttää.

112046.jpg

Tänä aamuna olen ollut tosi ahkera, siirsin muutaman kukan uuteen paikkaan että saan pitkään kukkapenkkiini järjestystä ja tilaa niille joiden siinä pitää kukkia. Olin pakannut keväällä innoissani penkin liian täyteen. Sitten leikkasin nurmikon ja tunsin itseni vähintäinkin työn sankariksi. Ruohonleikkuu ei ole minun hommiani, mutta päätin kerran kokeilla. Ihan hyvä siitä tuli, mutta jatkossa sen tehköön joku toinen.

Huomenna pitäisi sitten lähteä hakemaan lisää huonekaluja, tuli kiljaistua huutonetistä lasti, enkä todellakaan tiedä mihin ne sijoittaisin.  Nyt on "Sulovileeni"  iskenyt päälle, piti vaan ostaa kun halvalla sai. Hiljainen mies on vielä autuaan tietämätön tästä riemusta. Eilen illalla leivon kyllä mustikkapiirakkaa pakastimen perältä löytyneistä mustikoista, mutta kertomatta vielä jäi. Mitähän keksisin kivunlievitykseksi tähän tavaran paljouteen. Onko kenelläkään hyviä ehdotuksia? Nyt tulisi hyvät neuvot tarpeeseen.