Koko viikko on mennyt kempparin loppuunmyynnisä. Nyt kauppa on tyhjä ja minun taloni täynnä tuoksuja ja kaikenlaisia naamamaaleja. Firmaan on tullut aina kahdet testerit ja niistä minulle jäi korkkaamattomia niin väri- kuin tuoksupuoleltakin. Tuoksuista tuli myös vajaita. Huomenna kirpparilla alkaa hulinat, vein sinne kaksi autokuormaa tavaraa. Kotiin tuli farmariauton täysi ja lisäksi peräkärryllinen. Ei ne toki tänne jää, myyntiin vaan kunhan valkkaan päältä ne mitä oma väki käyttää.

202164.jpg

Tässä pieni otos tuoksuista.

202162.jpg

Tässä ihan pienesti värejä.

Luoja paratkoon, tuoksuja on takuulla kymmenen litraa. Merkkejä Dior, Escada, Cartier, Boss, muutamia mainitakseni. Kaikkea myös miehille. Väriosastolla Dior ja Clarins, näistä myös kaikki mahdolliset voiteet ja seerumit, ihan iskemättömät pakkaukset.

Jos edes murto-osan näistä itseeni voitelen täytyy minusta pakollakin tulla nuori ja kaunis. Mikäli kaiken tämän ostaisi normaalihinnoilla uskoisin samalla rahalla saavani kohtuullisen kulkupelin alleni. Todellakin tätä kamaa on oikeesti kaksi autokuormaa.

Peräkärryllinen sitten oli muuta sälää: oven kokoisia peilejä, lasiovellinen kaappi saunan pukuhuoneeseen, somistustarvikkeita, ym, ym, ym.... Nämä ovat ammattitavaroita, ihan totta; ja peili ja kaappi olisi pitänyt kuitenkin ostaa ( seliseliseli...) Kyllä rikkaaksi on vielä pitkä matka jos asiaa edelleen mitataan tyhjillä kaapeilla.

Laitoin kuvia kuopuksellekin ja sain heti tilauksen: puolenkymmentä tuoksua tytölle saman verran vävyehdokkaalle, voiteita ja värejä oman valintani mukaan. Taitaa alkaa juhlat opiskelijaboxissa maanantaina kun pakettin saavat.

Hiljainen mies meni entistä hiljaisemmaksi kun kuormaa purettiin porstuaan. Auttoi niin kauan kuin ystävättären mies oli tontilla. Kun vieras lähti, mies laittautui vuoteelle pitämään paikkaa varattuna ettei sänkykin täyty näistä saaliista.

Kun sain toisenkin kuorman vietyä kirppikselle, mies keitteli kahvit kun alkoi pientä uraa muodostua halliin ja keittiöön. Tänä iltana ohjelmassa vielä tuo lähetyksen keräily ja vaaliteeman laatiminen seurakuntavaaleja varten. Materiaalin pitää olla huomenna kirkkoherran virastossa; ei taas mitenkään viimetipassa tämäkään.