296449.jpg

Tätä kaunokaista tullan hakemaan ihan pian. Paketissa on pitsireunainen pellavanenäliina. Itse lahja on valkoseen silkkipaperiin kauniisti kiedottuna laatikossa joka on sidottu lastunauhalla, lisänä kanelitanko, luonnonniintä, spiraalinauhaa ja höyhen. Ennen höyhenen asettamista tupsautin hieman kultaspraytä koristeeseen ja laatikon pintaan. Toivottavasti asiakas on tyytyväinen.

Nenäliinoja en juuri ole myynyt, mutta nyt oli sellainen tilanne että ei voinut millään ohittaa. Helenan töissä yksi mies oli kiinnittänyt huomionsa taskuliinaan Helenan jakun rintamuksessa ja huomannut moisen olevan oivallinen lahja tyttärelleen. Toiminnan naisena Helena soitti minulle ja tiedusteli voisinko myydä yhden kappaleen. Tunnen miehen vuosien takaa kulttuurivaikuttaja-ajaltani ja lupasin tässä nimenomaisessa tapauksessa myydä  hänelle yhden nenäliinan. Varsinainen syy on että mies ymmärtää ostaa käsin valmistetun pitsinenäliinan lahjaksi koska se on hänestä kaunis. Hinta on tosin päätähuimaava, monta kymmentä euroa nenäliinasta, mutta ei tuntunut tuottavan tuskaa ostajalle. Kysyin haluaako hän minun pakkaavan lahjan valmiiksi ja siihen vastattiin että jos vain mahdollista, niin kyllä. Pakkauksesta hän aikoi lähettää minulle hirvipaistin. Sillälailla, taitaa olla enkkarikallis nenäliina ja pakkaus. Kerrankin tunnen saavani asianmukaista arvostusta työlleni.

Eilistä täytyy mainostaa: aamulla keittelin ison kattilan täyden riisipuuroa, naapurin rouva lämmitti leivinuunin ja puoleltapäivin sitten yhdessä urakoitiin 170 kpl pienen pieniä riisipiirakoita, jaettiin ne tasan ja meillä on enää parikymmentä kappaletta jäljellä. Tosin roudasin illalla kymmenen kappaletta sekä Maijalle että Ellulle maistiaisiksi. Pyöreä shaali valmistunee tänään ja toivon saavani kuvan huomiseen postaukseen.

Täällä on muuten mahtava myrsky ja vettä tulee kuin saavista kaataen.