Eilinen päivä meni junassa, poikittaisliikenne Suomessa on jotenkin hankalaa. Kahdeksan tuntia raiteilla ja kaksi vaihtoa on kyllä sietokyvyn äärirajoilla ja muutaman päivän kuluttua sitten sama toisinpäin. Matkan aikana valmistui yksi nenäliina ja pari vauvantossuja.

355340.jpg

Kuva on edellisestä, viime viikolla valmistuneesta kappaleesta - eilinen on identtinen

Aamulla säntäsimme kaupungille säästämään alennusmyyntien viimehetkille.

 Tyttärelle hankittiin Rils´jakku, säästöä syntyi 174 €, hyvin alkoi kierros. Seuraavaksi lankakauppaan katsomaan olisiko tarjolla jotakin ennennäkemätöntä. Mukaan tarttui kerä Sharon mohair with gold lankaa ja toinen Sisua, näistä tyttö aikoo itse laatia kissapipon. Jätin vielä tälläkin kertaa ostamatta ihanan kamelinkarvalangan, sitä hiplasin jo viime talvena samassa liikkeessä. Seuraavaksi hankkimaan konserttilippuja nuorille ja Alkoon. Hyvin oli kauppa käynyt, ei ollut kuin yksi pullo haluaamme viiniä: Plaisir de Merle, 2002, Cabernet Sauvignon, Vine of origin Paarl. Hyvää Etelä-Afrikasta!

Sitten lounaalle - salaattia, kahvia ja juustokakkua. Kotia kohti liivikaupan, italialaisen herkkupuodin ja rättikaupan kautta. Rättikaupassa oli hyvät alennukset ja oli ihan pakko hankkia kokoushame, musta, säällisen mittainen, mukava ja 40 % alennusta, säästöä syntyi 40 €. Samassa putiikisssa sovitin todella kauniita saappaita, korkeat korot ja kapeat kärjet. Mutta sitten iski hinta-allergia, 240 € tuntui tänään paljolta ja hankinta jäi yönylimietintään. Saappat ovat kauniit ja tuntuvat hyvältä jalassa, mutta ovat ainoastaan sisä ja kesäkäyttöön. Oikeasti tarvitsen kunnon talvisaappaat, vaikka toisaalta kohtahan tämä lyhyt talvi on jo ohi - toivottavasti, ja ne saappat siellä kaupassa OVAT ihanat.

Roudasimme ostokset kotiin ja kiiruhdimme elokuviin katsomaan kuningatarta. The Queen oli odotusten mukainen ja puvustus vastasi hyvin vuosien saatossa akkainlehtien luomaa mielikuvaa.

Nuoret lähtivät vielä hetkeksi kuuntelemaan musiikkia viereiseen kortteliin ja minä pohdin niitä saappaita edelleen.....