478874.jpg

Kuvassa pinkattuna valmistuneita vauvaneuleita, mekkoja, haalareita ja myssyjä. Lankana Mandarin Petite. Tossujakin on tehtynä, villaisia, materiaalina Lanett.

Ohjeet on julkaistu Kotiliedessä 12/2006. Nyt on osa tehty hieman ohjekokoa pienempänä, muutama suurempana. Myssyjä on kahta sorttia. Näille ei vielä ole osoitetta mutta ei entisetkään ole tänne pesää tehneet. Lankaa on vielä varastossa ja näitä on todella mukava neuloa, valmista tule nopeasti ja pienet vaatteet ovat söpöjä.

Alla kuva pienestä haalarista. Lankaa meni 128 g.

478875.jpg

Tyttären mohairtunika on puolitiessä ja saa nyt odotella vuoroaan muutaman päivän.

Aamupäivä meni tarkkaan sihteerinä ja duuni jatkuu vielä huomennakin. Edesmennyt läppäri kun vei laskutustiedot mennessään, olen tänään asentanut koneelle laskutusojelman. Samalla koodasin ja lisäilin hintatietoja valmiiksi helpottamaan ja nopeuttamaan laskutusta.

Toinen juttu oli seurustelu sähköyhtiön ja osuuskaupan kanssa. Uusittiin sähkösopimus ja laskussa ei näkynyt merkintää bonusosuudesta. Sähköyhtiö kertoi että bonukset tulevat taas kesän laskusta alkaen ja vieritti vastuun ok:lle josta sanottiin että bonukset tulevat keskeytyksettä. Saa nähdä kuinka käy. Taas kerran tyhmyys tiivistyi; puolenkymmentä puhelua ja käynti ok:ssa. Käytetty aika ei vastaa saatavaa hyötyä ja näin tuli taas toteen näytettyä  että periaate alkaa tasan siitä mihin järki loppuu  MOT. Minä en pidä venkoilusta , sama asiakas ja ainoastaan sopimuksen uusinta , miksi aiemmin tehty sopimus ok:n kanssa ei siirtynyt automaattisesti?

478902.jpg

Lankakuva ei paljon eilisestä parantunut. Värit vasemmalta alkaen:

600 Dewberry, 639 Anthracite, 581 Meadow ja 595 Liqueur

En ole edes avannut muovipusseja. Jos alan hiplaileen noita saan unohtaa kaikki muut työt. Itsehillintä on kyllä kovalla koetuksella. Vertaistuki olisi tarpeen.

Neuleet pitää hetkeksi unohtaa, laskutusta riittä pitkälle iltaan. Se hyvä juttu näissä sihteripäivissä on että voi hyvällä mielellä syöttää eineksiä päivälliseksi.

Paljastan tässä lisää likaisia yksityskohtia elämästäni. Olen jäänyt koukkuun. Minä, eineksistäkin polttouhrit aikaan saava ihminen luen  kyökkiturbojen blogeja. Kateellisena katselen kuinka jotkut väsäävät gurmee-aterioita päivittäin  ja asettelevat annokset taideteoksiksi lautasille.  Meillä syödään tänään "Kanaa Gordon Bleu" suoraan kaupan pakastealtaasta, lisäksi riisiä ja salaattia. Tasan ei käy onnen lahjat.

Ulkona on todella kaunis ja aurinkoinen sää, lämmintä 11 astetta ja minunkin vuorenklivet alkavat kurkkia pihamaalla. Kukkamultaa ja siemeniä on ostettu, kylvötyöt odottavat kunhan sihteerivuoro on tehty.