Tänään on ollut todellakin hyvin monipuolinen työpäivä. Aamulla keittelin kattilallisen riisipuuroa ja iltapäivällä leivoin satakunta piirakkaa. Maija soitti illallla ja sanoi  minun luvanneen leipoa pääsiäiseksi riisipiirakoita hänellekin. En kyllä jaksa muistaa lupaustani, muuta viis siitä - nyt on leivottu Maijalle ja kotiin.

Aamupäivällä oli korjaamokeikka. Kuorma-auton mainosteippauksessa tarvittiin apulaista ja  niinpä olin assisteeraamassas vajaan tunnin. Keittiön siivousta ja neulontaa on myös ollut ohjelmassa. Piirakoita viedessäni otin Maijan mukaan ruokaostoksille, piti käydä kahdessa kaupassa, iltapäivällä oli hyllyissä runsaasti tyhjää tilaa monella osastolla.

Lapsi kokkasi päivällisen ja nyt nuoret lähtivät tervehtimääm mummia.

Eilinen päivä meni melkein vötkistellessä, en edes pukeutunut kunnolla. Poistuin kotoa vain yhden lyhyen kuskin keikan ajaksi. Illalla katsoin pitkästä aikaa mielenkiinnolla TV:tä. Paavi Johannes Paavalin elämästä kertova elokuva on mielestäni katsomisen arvoinen, tänään nähdään toinen osa. Nuoret olivat ystäviensä luona katsomassa Idols-finaalia.

Tuuli http://tuulintupa.blogspot.com/ oli kommentissaan aivan oikeassa: siivouskohtaus on nopeasti ohimenevää sorttia. Eilinen tauko teki tehtävänsä ja tänään en ole enää niin innostunut asiasta, enkä kyllä oikeastaan ole muilta töiltä ennättänytkään. Ainoastaan ruokapöytää piti raivata sen verran että sovittin kaikki neljä syömään. Pöytään pitäisi mahtua hyvin kahdeksan henkeä mutta normaalisti just ja just siihen mahtuu kaksi. Pöytä on toimisto, postin lajittelu, tarjottimien ja kulhojen säilytyspaikka ja juuri nyt pöydällä ovat pelargoniat saamassa valoa uudelle kasvukaudelle. Näyttelypäivityskään ei ole edennyt, mutta kaksi sohvaa on raivattu istumakelpoisiksi ja siinä sitten kamera on piiloutunut johonkin romukasaan ja postaus on kuvaton.

Mohairtunika on lähes puolivälissä ja nyt kiidän taas puikkoihin.

Minulla on tosiaan outoja tapoja neulojanakin, en ikinä osaa lopettaa yhteen kappaleeseen mitään vaan tahkoan yhtä mallia kunnes joku toinen tulee vuoroon ja taas monta samanlaista jne....