Olen hämmästyksestä halkeamaisillani ja tämä päivitys on pelkkää mainosta ja uuden uskonnon levittämistä.

Tuuli kyseli Swifferistä edellisen postauksen kommenteissa ja nyt olen aivan innoissani päästessäni julistamaan uutta ihmettä ja vielä siivousalalla. Olen usein mainoksen uhri juuri näissä siivousvermeissä. Monesti olen pettynyt ja joutunut toteamaan että vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia, mutta nyt joutaa moni vähälle käytölle jäänyt siivouksen ihmekapistus roskiin. Tämän pölyhuiskan lisäksi meillä on myös Swifferin moppi ja kahdenlaisia lappusia siihen ja niinpä mainostan surutta sitäkin - loistovehkeet ja ihan aikuisten oikeesti toimii hyvin. Siivouskin taitaa olla nykyisin välinelaji, kohta varmaan keksivät kausivärit ja disainatut vaihtoliinat moppeihin. Tulikohan nyt keksittyä loistava bisnesidea ja mistä saan provikat kun tuo toteutetaan?

Mies oli koko viikonlopun töissä ja sain raivata täysillä nämäkin päivät kun tämä minun siivouskohtaukseni jatkuu edellen. Homatkaa jo minut hoitoon!!! Olen lajitellut epämääräisiä paperikasoja, syöttänyt silppuria ja kantanut monta muovikassillista joutavia papereita roskikseen. Olen kuin tutkimusmatkailija, "löydän" jatkuvasti "uutta", tavaroita ja muistiinpanoja joita en ole osannut kaivatakaan. Nyt on kymmenkunta kulmalukkokansiota pullollaan lajiteltua tietoa ja moni tavara on hetken hyvässä tallessa - kunnes joskus valovuosien päästä  löydän ne taas kerran uudelleen.

Arkistointimuistini välillä hämmätyttää itseänikin.  Voin tästä kaaoksesta hetken miettimisen jälkeen noutaa muutaman A4 arkin tai joskus viime vuosituhannella jemmatun erikoisen värisen ompelulankarullan. Tosin on myös tavaroita jotka leikkivät kanssani kuurupiiloa, eivätkä näyttäydy etsintäoperaation aikana mutta muutaman päivän päätä ilkkuvat iloisesti  keskellä pöytää.

Olen nyt siivonnut ja järjestellyt tiistaista lähtien. Yksi päivä urakoitiin kahden naisen voimin, mutta siitä huolimatta joku aivan vieras voisi meille pistäytyessään helposti päätellä tulleensa suursodan taistelutantereelle. Alan vähitellen uskoa että roina todella lisääntyy aivan itsekseen. Hyvä esimerkki ovat vaikkapa pullot, vakuutan etten ole tuonut huusholliin ainuttakaan tyhjää pulloa ja aina niitä on muutama kassillinen menossa palautukseen. Pitäisiköhän laittaa pullonpalautusrahat erilliseen talteen ja tienata niistä "ilmaista" rahaa piirongin laatikkoon?  Muuan tarina kertoo naisesta joka motkotti miehensä oluen juonnista kunnes mies kysäisi että tiedätkös jonkun toisen muijan joka on ostanut minkkiturkin pullonpalautusrahoilla???!!! Huomautan, että juttu ei perustu omakohtaiseen kokemukseen.

Tässä siivotessa matkalaukut ovat hyökkäilleet esiin ja niiden siirtely on aktivoinut lentovuorojen selauksen ja kalenterin katselun. Pitkästä aikaa tuntuu että ehkä tämä tästä vielä kirkastuu.