Mr Murphy  tuntuu viihtyvän hyvin luonani. Kidsilk Auran kanssa  ongelmaa riittää. Tänään tuli taas kilo tuota ihanuutta ja lisäksi 250 g Kidsilk Spray lankaa. Aurasta jäi vielä puuttumaan 750 g ja Spray on väärää väriä. En tiedä missä virhe on tapahtunut, minulla vai jossakin matkan varrella, Sprayn tilaus on tehty toista kuukautta sitten ja työn pitäisi jo olla valmis - niinkuin kaksi Aura-takkiakin mutta silmukkaakaan ei ole vielä  tehty.

Neulekonekin oppi nopeasti laatulankoihin, Regia Silkiin ja Cashsoftiin eikä tunnu millään suostuvan neulomaan Novitan Nallea. Olen koko illan takunnut yhden sukkaparin kanssa; lopultakin ovat valmiina höyrytettynä ja näyttävät ihan kelvollisina.

Eilen oli erikoinen päivä. Aamulla tuttavat tulivat katsomaan mumminperintö ruokapöytää ja tuoleja. Siitä paikasta halusivat koko satsin ja hinnastakin päästiin oitis yksimielisyyteen. Loppupäivä menikin sitten kaupungissa. Kyydittävänä oli tuttava kymmenien vuosien takaa. Hänen autonsa on korjattavana ja rouva itse on lähdössä Välimerelle talviasuntoonsa mutta muutamia asioita piti vielä hoidella kaupungissa. Söimme hyvän lounaan ja toimittelimme asiamme kaikessa rauhassa. Osto- ja myyntiliikekkin katsastettiin, sinne oli tullut muutama kaunis kaappi ja yksi melkein halusi muuttaa meille. Päätin kuitenkin tiedustella hiljaisen miehen mielipidettä asiaan. Rouva saa kuulemma ostaa mitä tahansa minkä kuvittelee mahtuvan taloon. Ei auttanut vaikka yksi ruokapöytä tuoleineen oli muuttanut toiseen taloon.  Minulla on jo torikauhun oireita kun keittiössä sopii nyt kääntymään.

Ei se kaappi keittiöön tulisi vaan liinavaatekaapiksi tuohon varastoon jossa edelleen nukumme. Sängyn muutto yläkertaan ei edisty.

Nyt saunaan huuhtelemaan enimmät pölyt pois ja sitten vielä pitänee laskeskella Auran kulutusta ja pohtia malli tuolle Spraylle jota en palauta - väri on kaunis vaikkei korvaa tilaamaan väriä. Lankavarasto siis kasvaa edelleen. Tänään lähti maailmalle vajaa 100 g. Että tällaista tänään täältä mohairin, silkin ja kashmirin suloisesta vankilasta.

Jos tuo kaulurin malli kinnostaa voin tehdä siitä ohjeen tänne blogiini.