Ensimmäinen Aura-takki on puhtaaksikirjoitusta vaille valmis. Oikeesti se on ihana. Luottomallini sovitti takin ja se istuu täydellisesti. Mallini on lähes 180 cm pitkä ja muutenkin täydellinen neulemannekiini.

Takki valmistui lopullisesti tänä aamuna ja aikaa tähän urakkaan meni ~60 tuntia. Kirjoittamista ja laskemista tuossa on ehkä yhden työpaivän verran ja puhtaaksi kirjoitus tarkastuksineen vienee vielä puoli päivää. Seuraavan takin arvelen valmistuvan viikossa normaalilla elämänrytmillä. Tätä ensimmäistä takkia neuloessahan en juuri tehnyt mitään muuta kuin lämmitin valmista ruokaa ja kävin pikaisesti ruokaostoksilla. Nimi takille pitää vielä miettiä.  

Regia Silk on myös saanut kyytiä. Alla olevista eilen ja tänään valmistuneista sukista kahdet on  jo postin kyydissä. Kaksi isokenkäistä herrasmiestä Helsingin seudulla saa pian  laittaa varpaansa silkkisukkiin pakkasta pakoon. Kaikki nuo sukat ovat kokoa 46.

1011685.jpg

Eilinen ilta meni kahden naisen ompeluseurassa. Kässänope tuttavani kutsui minut kylään ja istuimme iltaa neuleitten kera. Tänään on vuorossa vauvaneuleilta ja mukan on myös keväällä syntynyt pienokainen joka aloittaa tänään valokuvamallin uransa. Kuvaan muutaman neuleen jos neiti suostuu yhteistyöhön.