1218966.jpg

Tuossapa kuva Aura-takista. Kiinnittimenä on vanha syömäpuikko ja helmirannekoru. Tämän kappaleen  kavalsin kuormasta omaan käyttöön ja lisäsin siihen Swarvski vetoketjun (ei ole vielä paikallaan tässä kuvassa) Takki on neulottu yhtenä kappaleena täysin ilman saumoja ja painaa ~350 g. On todella ihanan lämmin ja mukava, ei rypisty edes laukun pohjalla ja toimii vaikka peittona päivätorkuilla tai lennolla. En ole edes tiennyt kuinka monikäyttöinen tällainen neule voi olla vaikka olenkin intohimoinen neuloja ja neuleiden käyttäjä.

Kidsilk Aura on myös mahtavaa työstää, neule valmistuu lähes itsestään. Olen lähinnä pidellyt kevyesti puikkoja ja hillinnyt vauhtia. Taas on yksi takki hihoja vaille valmis ja tänään piti tilata kaksi kiloa lisää tätä unelmalankaa.

Yksi Italiaan jääneistä takeista pyyhältää sunnuntaina kohti Argentiinaa ja niin on taas uusi maanosa lisättävä neulekartalleni, itseasiassa nyt ei enää puutu kuin Austraalia.

Takille ei ole vieläkään löytynyt muuta nimeä kuin Aura-takki, olisiko hyviä ehdotuksia?

1219035.jpg

Yllä vielä Italian ostoksia. Nämä mallilehdet ovat niin upeita ja edullisia että on aivan pakko  ostaa vaikkei tarvitsiskaan... katselemaan en väsy!

1219036.jpg

Vielä lisää....

1219039.jpg

Ja jos oma into hyytyy niin hyvät ystävät roudaa näitä maapallon toiselta laidalta. Nämä on ystäväni Mari kuskannut Hong Kongista ja Austraaliasta tai jostain siltä suunnalta.

Valmiita ohjeita on kotona hylly kaupalla mutta aina on vaan väsättävä se ihan ikioma malli. Oikein miettimällä miettienkään en muista ikimaailmaassa tehneeni ainoatakaan neuletta valmiin ohjeen mukaan. Liekö sitä etten osaa noudattaa ohjeita tai silkkaa laiskuutta kun en jaksa seurata mallia. Vai olisiko se sittenkin uteliaisuutta - onhan umpihangessa hiihtäminenkin vapautta, sanotaan.