Taas on viikonloppu ja vasta äsken oli. Taas on syksy vaikka juurihan tuota kevättä odottelin. Kuukaudet vilahtavat pikapikakelauksella. Nuorempana sitä teki monta asiaa samaan aikaan ja muutaman vielä vasemmalla kädella selän takaa, mutta nyt tuntuu että kaikki on hidastettua sähläämistä ja valmista ei meinaa millään tulla. No, neuleita kuitenkin valmistuu muiden töiden kustannuksella. Mies on ollut pitkään eines ja purkkiruokakuurilla, silitettävien vuori kasvaa, villakoirat paisuvat nurkissa, ikkunoista ei juuri näe läpi ja kaikki muutkin huushollihommat ovat unohduksen syvässä suossa. Siis ihan normaalikuviot - ei mitään muutoksia arjen menoon.

Aikoja sitten lupasin lisää saaliita ja tässäpä niitä:

1745136.jpg

Keikan ensimmäinen ostos. Heti toisena iltana oli illalliset jonne piti pukeutua tavallista paremmin. Minähän en siihen suuntaan juuri kenkiä kuskaa, niin että ei kun kauppaan. Camomilla on tuttu merkki ja kun en välttämättä halua investoida satasia vermeisiin joilla ei takuulla ole käyttöä Suomessa niin hankin nämä kaunokaiset. Ovat oikein hyvät jalassa ja lisäävät pituutta kiitettävästi, hinta alle satasen. Pukuna musta aikaisemmalta matkalta hankittu housupuku, jakun alla tätä tilaisuutta varten ostettu paljettitoppi. Se toppi kuuluu sarjaan jota maksaessa piti taas kerran laittaa silmät kiinni. Kertauksen vuoksi ja uusille lukijoille: jos ei näe rahan siirtyvän kädestään/tilitään, rahan meno ei ole häiritsevän todellista ja sen voi helpommin unohtaa. Hyvä konsti on myös maksaa joka toisessa kupassa käteisellä ja joka toisessa  kortilla - lompakosta katsoen ostosmatka tuli puoleen hintaan ja tiliotteessa/laskussa on myös ihan nieltävä summa.

1745137.jpg

Nämä olivat jo vähän tyyriimät popot mutta kun löytyivät firman outlett-myymälästä puoleen hintaan niin sulovileeni vei taas entiseen malliin. Näilläkään ei ollut tänä kesänä kotimaisemissa paljon käyttöä mutta ovat toki kauniit ja jalassa ihan mukavat eikä ostos harmita lainkaan.

1745138.jpg

Sitten järkevät tanttakengät arkikäyttöön. Ohutta ja pehmeää nahkaa ja istuvat kuin hansikas käteen. Tarkkaa hintaa en muista mutta alle satkun, kalliimmat on kontrollissa.

1745139.jpg

Tämän tapaisia markkinasandaaleja on monta paria eri värejä hinnat vaihtelivat 10-15 €

1745129.jpg

Tällä kauniila antiikkikorulla minua lahjottiin toisille illallisille lähtiessä. Olin yllättynyt ja vieläkin olen haltioissani korun kauneudesta.

Jo pari kuukautta sitten sain briljantin täältä , kiitos Tuhlaus, mutta en oikein osannut sitä tänne siirtää. Tämä näyttää jo olevan lähes kaikilla joten annan tämän jalokiven kaikille lukijoilleni syyslahjana.

1719599.jpg 

Menneellä viikolla luottamustoimet olivat taas sangen mielenkiintoisia ja paljon töitä teettävää sorttia.  Passin hankinta täältä periferiasta käsin on mittava ja aikaa vievä prosessi. Viikon saldo siis on: luottamustoimia, passin hankinnan valmistelut ja neuleita, neuleita, neuleita....Siitä saakka kun nuorena tyttönä sain ekan passini en ole ollut ilman voimassa olevaa passia kuin ne päivät kun se on ollut viisumien hankinnan takia yksin reissussa. Nyt tulee reilun parin viikon jakso ilman matkustusasiakirjaa ja tuntuu kuin olisin alasti ja kahlittuna vankilassa.