Posti toi aamulla lisää lankaa.

1889598.jpg

Sukkatehtaan voisi nyt käynnistää, Regia Silkkiä on reilut kaksi kiloa ja näillä päsee hyvin alkuun. Pussista tulee 6-7 paria sukkia. Tilauksia sataa tavallista aikaisemmin ja minun kannaltani on hyvä näin. Perjantaina havahduin kaupassa kun hyllyyn oli tullut Joulukahvia. Syyskuu on menossa ja se tarkoittaa että tuotantoaikaa on noin kaksi ja puoli kuukautta. Oman perheen lahjat valmistuvat sitten jouluviikolla - jos menee entiseen malliin. Aura ja Haze ovat vieläkin matkalla jossain....

Osa tilauksista on vieläkin tehtävä Nallesta/Sisusta tjms asiakkaille tutusta langasta mutta moni on tullut "sillksukkauskoon". Pitää tilata vielä lisää tätä hyvää kunhan nämä on ensin tuhottu. Tämänpäiväisen tiedon mukaan Alppien eteläpuolelle halutaan vain Regia Silk - sukkia.

Viimeviikolla valmistui se aikaisemmin  mainittu häähuivi ja sen lisäksi Forsellin Wool Alpacasta sata silmukkaa/95 mallikertaa pitkä harmaa "Musla" shaali. Puikoilla on nyt Belliinan toinen painos johon teen korjaukset ja nyt myös kirjoitan ja piirrän ohjeen. Lankana edelleen Forsell Wool Alpaca ja väri on kaunis luonnon harmaanruskea. Kakkosversion aloitin lauantaina puolelta päivin. Miehusta ja kaulus on jo tehtynä.  Hihoja varten pitää käydä ostamassa 4,5 mm 40 senttiset Addin pyöröt niin on vähän nopeampaa kuin noilla pitkillä.

Marilyn on edelleen vaiheessa - höyrytetty on mutta päätellä vileä pitää. Sihteerin duunia on taas kertynyt pariksi päiväksi ja pitäisi malttaa jättää neuleet hieman vähemmälle.

Enkelitehdastakin pitää taas pyöräyttää vauhtiin -siipiä on hiottuna ja folioituna parille tusinalle mutta staan valmiiseen on vielä tehtävä monta päivää töitä. APUA, taas pitäisi olla kymmenen päivää viikossa ja kolmekymmentä tuntia päivässä ainakin marraskuun loppuun saakka.

Olisiko tuolle "Musla" shaalille/huiville keksittävä joku  nimi? Ehdotuksia!!!