Pakkasia on pidellyt, mutta onneksi talo on lämmin. Tosin täytyy jälleen kerran todeta että olen syntynyt väärään ilmastoon - mielestäni talvi on kaunis kun sitä voi ihailla kuvista ja muistella olosuhteissa jossa lämpötila ei koskaan laske alle kymmen asteen.

Kuva on viime keväältä Italiasta. Yöllisen ukkosen jälkeen aamupäivän aikana kaikki vaan puhkesi kukkaan - ihan kerralla. Kokemus on sykähdyttävä ja aina yhtä ihmeellinen vaikka olen nähnyt sen monta kertaa viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Joulu meni rauhallisesti hiljaisen miehen kanssa ja kuopus tuli väliviikoksi ja uudeksi vuodeksi meitä ilahduttamaan.  Lahjaksi sain upeita kirjoja, toivomani hiustenkuivausvermeen, makeaa mahan täydeltä ja tietenkin sen  "ostamitähaluat" option.

Ikuinen hamsteri ja kauneuden palvoja ilahtui Leena Nokelan "Kotini" kirjasta - lapsi tuntee äitinsä. Miestä piti hieman ohjailla, mutta "Venetsia" on ihana - Tessa Kiros on taas kerran tehnyt kirjan jota selailemalla ja lukemalla voi unohtaa paukkuvan pakkasen ja arjen harmauden.

Option käytin tilaamalla "Boutique Lilly" nimisestä liikkeestä "Repeat" neuleen. Aika pitkä, hupullinen, klassisen Kelly-beige,100% kashmir - nämä riittänee perustelemaan hankintaa. Joo, kyllä, neuloja ostaa villatakin =;o

Tammikuiset päivät hurahtivat uusien mallien suunnittelussa ja neuloessa. Helmikuu alkoi Helsingin reissulla. Matka oli antoisa, työasioissa on mielenkiintoisia juttuja vireillä, tapasin ihania ystäviä ja tutustuin moniin neulojiin, joiden kansa olen kommunikoinut vuosia netissä.

Tänään on kirkas ja aurinkoinen päivä joka herättelee keväisiä ajatuksia. Lunta on luvassa vielä lisää, mutta kun hanget alkavat sulaa kevät tuo tullessan muutoksia ja uusia, erilaisia asioita elämään.