Helteinen, upea kesä hurahti nopeasti uusia malleja suunnitellessa, värejä ja materiaaleja miettiessä ja aikatauluja laatiessa.

Syksy myllersi kaiken uuteen kuosiin, pyyhkäsi myrskytuulen lailla yli kaikkien suunnitelmieni ja aikataulujeni - puhdisti pöydän aivan eri asioille.

Syyskuussa pistäydyin kuopuksen kanssa Amsterdamissa. Matkakertomusta voi lueskella hänen blogistaan.

Palattuamme minulla oli tapaaminen lääkärin kanssa 24.9. ja sain rintasyöpädiagnoosin. Minut leikattiin 6.10. ja nyt olen kotona ja voin olosuhteisiin nähden hyvin. Kipuja ei ole ja odottelen patologin lausuntoa jonka perusteella määrätään jatkohoidot.

Viime talvena suunnittelin Alina-huivin ja kesän aikana muokkasin siitä kolme versiota. Malli oli tarkoitus julkistaa toisessa yhteydessä, mutta sairastuminen muutti niitäkin suunnitelmia. Ajattelin unohtaa koko asian hoitojen ajaksi, mutta ihanat ystävät Mevrouw Walvis ja Amimonogatari  kannustivat julkaisemaan ohjeen. Marjut oli jo aiemmin luvannut kääntää ohjeen englanniksi. Siispä ryhdyimme tuumasta toimeen ja nuo ihanat naiset piiskasivat itseään pitkän viikonlopun ajan ja Tuulia auttoi minua avaamaan PayPal tilin ja laittoi ohjen Ravelryyn.

Lokakuu on perinteisesti Roosanauha kuukausi ja olemme päättäneet, että lokakuun aikana ladatuista Alina-huivin ohjeista tilitämme Roosanauha-kampanjaan 2 €.

Alina on nyt ollut myynnissä 6.10. alkaen ja sitä ovat ladanneet neulojat Yhdysvaltoja ja Italiaa myöten. Ohje on käännetty nyt myös italiaksi. Kiitokset tästä kuuluvat ystävättärelleni Tealle.

Neulojat joilla ei ole RAV-tunnusta, voivat ostaa ohjeen  täältä 

EDIT

Lisään kuvan juuri valmistuneesta Alinasta. Lankana Rowan Kid SIlk Haze 50 g ja koko 50 x 150 cm. Alina on lähtenyt lämmittämään sairaalan huonekaverin hartioita.